Jousiammuntahallilla järjestetään monenlaista kurssitoimintaa Valittavana on niin tutustumiskäyntejä, alkeiskursseja kuin kilpavalmennusta.

2019 kurssiaikataulu ja viikottaiset valmennusryhmät

Maksuvälineinä  pankkikortit, Smartum- liikuntasetelit ja Virikesetelit.

Kurssit voi myös lunastaa verkkokaupasta.

Huom! Kaikki kurssit sisältävät tarvittavat välineet, ellei toisin mainita!

Alkavia kursseja:

24.-25.8. kello 10-14 VKL-kurssi

Olympia-ampuja ja kesän 2019  Suomen mestari Taru Kuoppa opastaa taas innokkaita ampujia jousiammunnan parissa. Viikonlopun kestävällä tehokurssilla saat eväät uuden harrastuksen aloittamiseksi tai muuten vain mukavan kokemuksen hienon lajin parissa. Kurssi on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

7.-8.9.  kello 11-15 VKL-kurssi

Olympia-kävijä ja maajoukkueen valmentamisesta pitkään vastannut Miika Aulio vetää myös viikonlopun tehokurssin jousiammunnasta kiinnostuneille. Tule mukaan kokeilemaan uutta perinteikästä lajia ja haasta itsesi oppimaan uutta.

Kurssien minimi osallistujamäärä on 4 kurssilaista, jotta kurssi toteutuu. Viikonloppukurssin hinta on 139 euroa/henkilö.

 

Tiistaisin, alkaen 10.9. kello 17:15-18:15

Lapsi – vanhempi -kurssi ja Juniori -kurssi yli 9-vuotialle. Venla Kiviniemi vetää 5 kerran alkeiskurssin tiistaisin 10.9. alkaen. Kursseilla myös nuoremmat jousiampujat pääsevät tutustumaan turvallisesti lajin pariin. Lapsi -vanhempi -kurssille voi ilmoittautua yksi alle 15-vuotias yhden täysi-ikäisen kanssa. Juniorikurssin hinta 79 euroa ja Lapsi – vanhempi -kurssin hinta 129 euroa.

Ilmoittautumiset kurssille sivun alareunassa!

Valmennusryhmät:

Valmennusryhmät alkavat taas syyskuussa

Maanantaisin Olympia-valmentaja Antero Sistonen vetää seuraavat ryhmät, alkaen 2.9.

kello 17-18:30   Ohjattu vuoro harrastajille
kello 18:30-20   Valmennusryhmä kilpa-ampujille ja edistyneemmille harrastajille

Keskiviikkoisin Taru Kuopan ryhmät, alkaen 4.9.  (Syystauko 17.10.-12.11.)

Kello 17-18        Junioriryhmä alle 18-vuotiaille
kello 18-19:30   Ohjattu vuoro harrastajille

Harrastusryhmien kertamaksu 16 euroa/kerta tai hallikortin kanssa 6 euroa/kerta. Juniorit 10 euroa/kerta tai hallikortin kanssa 5 euroa/kerta. Harraste- ja junioriryhmät sisältävät välinelainan tarvittaessa.

Valmennusryhmän valmennusmaksu on 15 euroa/kerta, käynti edellyttää myös hallikorttia. Ilmoittaudu ryhmiin alla olevan lomakkeen kautta!

Seuraavan kokeilukerran aikataulun löydät täältä