Jousiammuntahallilla järjestetään monenlaista kurssitoimintaa Valittavana on niin tutustumiskäyntejä, alkeiskursseja kuin kilpavalmennusta.

2020 kurssiaikataulu ja viikottaiset valmennusryhmät

Ilmoittaudu kursseille sivun alaosassa!

Maksuvaihtehdot:  Smartum/Edenred/Eazybreak-mobiilimaksut, verkkokauppa.

Kurssit voi myös lunastaa verkkokaupasta.

Huom! Kaikki kurssit sisältävät tarvittavat välineet, ellei toisin mainita!

Kursseista voi tiedustella sähköpostilla: info(at)jousiammuntahalli.fi

Alkavia kursseja:

Kolmen kerran tutustumiskurssi alkaa keskiviikkona 3.6. kello 18:30-19:30 ja jatkuu kaksi seuraavaa keskiviikkoa. Kurssilla on vain kuusi paikkaa koronaohjeistuksia noudattaen. Tutustumiskurssille ilmoittautuminen tapahtuu lunastamalla paikka verkkokaupasta. Ohjaajana toimii olympia-ampuja Taru Kuoppa. Kurssin hinta 50€/henkilö. Tutustumiskurssilla pääset tutustumaan tähtäinjousiammunnan saloihin ja kokeilemaan olisiko lajista vaikka uudeksi harrastukseksi.

 

Tehoalkeiskurssi pidetään viikonloppuna 6.-7.6. kello 11-14 ja ke 10.6. kello 19:45-21. Tehokas kurssipaketti opastaa tähtäinammunnan pariin ja luo hyvän pohjan lajin harrastamiselle. Kurssilla on tilaa vain kuudelle hengelle, mikä mahdollistaa riittävän henkilökohtaisen opastuksen. Minimiosallistujamäärä kurssin toteutumiselle on 4. Kurssin vetää olympia-ampuja Taru Kuoppa. Tehoalkeiskurssin hinta on 159€/henkilö.

Tiedustelut sähköpostitise: info(at)jousiammuntahalli.fi

Valmennusryhmät:

 

Valmennusryhmät kevät 2020

Harrasteryhmät on tarkoitettu vähintään alkeiskurssin käyneille jousiammun harrastamisesta kiinnostuneille.

 

Seuraavan kokeilukerran aikataulun löydät täältä