Kiristyneiden koronarajoitusten vaikutus Helsingin jousiammuntahallin toimintaan.

Päivitys 12.1.2021

 

Kiristyneiden koronarajoitusten johdosta hallilla tapahtuvaan harjoitteluun tulee käyttäjämääräkohtaisia rajoituksia voimaan 30.11. Nämä rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi, kuitenkin ainakin 31.1.2021 saakka.

Hallin poikkeusajan muutokset toimintaan:

 

  • Hallilla yhtäaikaisten harjoittelijoiden määrä rajoitetaan niin että isossa hallissa yhtäaikaa harjoittelevien määrä saa olla korkeintaan 7 ampujaa. Kurssipäädyn ollessa käytettävissä omatoimiseen harjoitteluun ohjatun toiminnan ulkopuolella, saa kurssipäädyssä yhtäaikaa harjoitella korkeintaan 3 ampujaa. Samaan perheyhteisöön kuuluvien toivotaan ampuvan vierekkäisillä paikoilla.
  • Hallilla voi oleskella vain henkilö jolla on voimassaoleva ammuntaoikeus hallille. Hallille tulevan ampujan ON kirjauduttava sisään AINA tullessaan harjoittelemaan.
  • Mikäli uuden ampujan tullessa halliin käyttäjämäärä on ylittymässä, on tulevan ampujan poistuttava paikalta. Mikäli ampuja on leimannut itsensä sisään kertakäynnillä, käynti hyvitetään takaisin hänen asiasta ilmoitettuaan.
  • Hallilla ampuvia muistutaan huolehtimaan turvaväleistä ja riittävistä hygieniatoimista hallilla ollessaan. Suositamme vahvasti kotiin jäämistä, mikäli sinulla on pieniäkin hengitystiesairauden oireita.  Maskia suositellaan käytettäväksi muualla kuin ammuttaessa.

 

Ohjattu toiminta hallissa varaa ajoittain kurssipäädyn taustat omaan käyttöön. Näistä varauksista pyritään ilmoittamaan ennakkoon  Facebookissa ja hallin seinällä. Ohjattujen vuorojen aikataulut löytyvät myös hallin nettisivuilta Kokeilut ja Kurssit -sivuilta.

Pääsääntöisesti kurssipääty on varattu ohjattuun toimintaan ma-to kello 17-20 välillä.

Tammikuun 2021 ajan iso halli on varattu kokonaan Tapanilan erän ampujien käyttöön:

tiistaisin kello 17-19
keskiviikkoisin 19-21
torstaisin 17-19