Kiristyneiden koronarajoitusten vaikutus Helsingin jousiammuntahallin toimintaan.

Päivitys 12.8.2021

 

Kiristyneiden koronarajoitusten johdosta hallilla tapahtuvaan harjoitteluun tulee käyttäjämääräkohtaisia rajoituksia voimaan 1.9. Nämä rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi, kuitenkin ainakin 30.9.2021 saakka.

Hallin poikkeusajan muutokset toimintaan:

 

  • Hallilla yhtäaikaisten harjoittelijoiden määrä rajoitetaan niin että 18m päädyssä yhtäaikaa harjoittelevien määrä saa olla korkeintaan 12 ampujaa ja ammunta tapahtuu kahdessa vuorossa. Kurssipäädyn ollessa käytettävissä omatoimiseen harjoitteluun ohjatun toiminnan ulkopuolella, saa kurssipäädyssä yhtäaikaa harjoitella korkeintaan 4 ampujaa. Samaan perheyhteisöön kuuluvien toivotaan ampuvan vierekkäisillä paikoilla.
  • Hallilla voi oleskella vain henkilö jolla on voimassaoleva ammuntaoikeus hallille. Hallille tulevan ampujan ON kirjauduttava sisään AINA tullessaan harjoittelemaan.
  • Mikäli uuden ampujan tullessa halliin käyttäjämäärä on ylittymässä, on tulevan ampujan poistuttava paikalta. Mikäli ampuja on leimannut itsensä sisään kertakäynnillä, käynti hyvitetään takaisin hänen asiasta ilmoitettuaan.
  • Hallilla ampuvia muistutaan huolehtimaan turvaväleistä ja riittävistä hygieniatoimista hallilla ollessaan. Suositamme vahvasti kotiin jäämistä, mikäli sinulla on pieniäkin hengitystiesairauden oireita.  Maskia suositellaan käytettäväksi muualla kuin ammuttaessa.

 

Ohjattu toiminta hallissa varaa kurssipäädyn taustat omaan käyttöön. Näistä varauksista pyritään ilmoittamaan ennakkoon  Facebookissa ja hallin seinällä. Ohjattujen vuorojen aikataulut löytyvät myös hallin nettisivuilta Kokeilut ja Kurssit -sivuilta.