Hallin käyttäminen

Jousiammuntahallin käyttöaika on jaettu kahteen osaan. On mahdollista ostaa päiväkortti, jolla voi ampua arkipäivisin (kello 07:00-17:00) sekä viikonloppuisin koko päivän. Toisena vaihtoehtona on myös arki-iltoina toimiva Anytime- kortti, jolla voi ampua milloin vain hallin aukioloaikana. Alle 18- vuotiaiden kortit toimivat kaikkina viikonpäivinä koko päivän.

Oikeudet aukioloaikojen muutoksiin pidätetään. Poikkeuksista pyritään viestittämään hyvissä ajoin hallin Facebook -sivuilla.

Kausikorttia (10x, kuukausi) varten ampujan on lunastettava henkilökohtainen kulkukortti 5€ hintaan.

Hallikortin ostaminen:

Kirjaudu Tehden Avoinna 24-järjestelmään käyttäjäksi verkkokaupan kautta www.jousiammuntahalli.fi/verkkokauppa

Valitse sieltä haluamasi hallikortti; aamupäivä +viikonloput, koko päivän Anytime-kortti tai alle 18-vuotiaan kortti. Maksa kortti verkkokaupassa. Tulosta maksukuitti mukaasi hallille. Jos ostat ensimmäistä kertaa ammunta-aikaa niin lisää ostoskoriin Hallin kulkukortti-tuote. Kulkukortin hinta on 5€. Kulkukortteja voi yksi henkilö ostaa yhden, samalla asiakkaalla voi olla vain yksi kulkukortti.
Kulkukortin saat haettua Sherwood Shop:n myymälästä ja myymälän aukioloaikoina.
https://www.sherwoodshop.fi/i/myymala-ja-yhteystiedot/5/

Jousiammuntahallilla ampuvalla suositellaan olevan  vakuutus, joka korvaa muille aiheutetut tapaturmat tai välinevahingot. Ampuja on vakuutettu jos hän kuuluu esim. SJAL:n  jäsenseuraan tai ampujalla on FFAA kilpailulisenssi.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum-liikuntasetelit ja Verkkomaksu sekä Edenredin Virikesetelit ja Mobiilimaksu (Ei Edenredin korttimaksua). Jos teet oston em. maksutavoilla, on sinun ostettava kulkukortti normaalisti hallin verkkokaupasta.

Tiedustelut: info(at)jousiammuntahalli.fi

Kausikortti, voimassa  30 /  90päivää
Alle 18- vuotiaat (Anytime) 40€/105€
Arkiaamu + vkl 50€/135€
Koko päivä (Anytime) 65€/180€
10 kerran kortti
Alle 18- vuotiaat (Anytime) 50€
Arkiaamu + vkl 65€
Koko päivä (Anytime) 85€

Oikeudet muutoksiin pidätetään