Hallin käyttäminen

Jousiammuntahallin käyttöaika on jaettu kahteen osaan. On mahdollista ostaa päiväkortti, jolla voi ampua arkipäivisin (kello 00:00-17:00) sekä viikonloppuisin koko päivän. Toisena vaihtoehtona on myös arki-iltoina toimiva Anytime- kortti, jolla voi ampua mihin kellonaikaan tahansa kaikkina viikonpäivinä. Alle 18- vuotiaiden kortit toimivat kaikkina viikonpäivinä koko päivän. Voimassaoloaikoja on kertakäynnistä aina vuosikorttiin asti.

Oikeudet aukioloaikojen muutoksiin pidätetään. Poikkeuksista pyritään viestittämään hyvissä ajoin hallin Facebook -sivuilla.

Kausikorttia (10x, kuukausi, kausi ja vuosi) varten ampujan on lunastettava henkilökohtainen kulkukortti 5€ hintaan.

Hallikortin ostaminen:

Kirjaudu Tehden Avoinna 24-järjestelmään käyttäjäksi verkkokaupan kautta www.jousiammuntahalli.fi/verkkokauppa

Valitse sieltä haluamasi hallikortti; aamupäivä +viikonloput, koko päivän Anytime-kortti tai alle 18-vuotiaan kortti. Maksa kortti verkkokaupassa. Tulosta maksukuitti mukaasi hallille. Jos ostat ensimmäistä kertaa ammunta-aikaa niin lisää ostoskoriin Hallin kulkukortti-tuote. Kulkukortin hinta on 5€.

Jousiammuntahallilla ampuminen vaatii aina vakuutuksen, joka korvaa muille aiheutetut tapaturmat tai välinevahingot. Ampujan tulee kuulua siten esim. SJAL:n  jäsenseuraan tai ampujalla on FFAA kilpailulisenssi. Mikäli ampuja ei omaa tarvittavia vakuutuksia liitetään hänet automaattisesti Helsingin Jousiampujat ry- seuraan, joka tarjoaa vakuutuksen (Pohjolan Tuplaturva). Liittyminen on maksuton eikä jäsenmaksua peritä.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum-liikuntasetelit ja Verkkomaksu sekä Edenredin Virikesetelit ja Mobiilimaksu (Ei Edenredin korttimaksua).

Kuukausikortti, voimassa 30 päivää
Alle 18- vuotiaat (Anytime) 35€
Arkiaamu + vkl 40€
Koko päivä (Anytime) 55€
Syyskausi 2019 (elokuu-joulukuu)
Alle 18- vuotiaat (Anytime) 139€
Arkiaamu + vkl 139€
Koko päivä 199€
10 kerran kortti
Alle 18- vuotiaat (Anytime) 45€
Arkiaamu + vkl 60€
Koko päivä (Anytime) 80€
Kertakäynnit
Kertakäynti + välinevuokra kurssin käyneille 20€
Kokeilukerta opetuksella 25€
Yksityisvalmennukset 1,5h 99€

Oikeudet muutoksiin pidätetään