Hallin käyttäminen

Jousiammuntahallin käyttöaika on jaettu kahteen osaan. On mahdollista ostaa päiväkortti, jolla voi ampua arkipäivisin (kello 07:00-17:00) sekä viikonloppuisin koko päivän. Toisena vaihtoehtona on myös arki-iltoina toimiva Anytime- kortti, jolla voi ampua milloin vain hallin aukioloaikana. Alle 18- vuotiaiden kortit toimivat kaikkina viikonpäivinä koko päivän.

Oikeudet aukioloaikojen muutoksiin pidätetään. Poikkeuksista pyritään viestittämään hyvissä ajoin hallin Facebook -sivuilla.

Kausikorttia (10x, kuukausi) varten ampujan on lunastettava henkilökohtainen kulkukortti 5€ hintaan.

Hallikortin ostaminen:

Kirjaudu Tehden Avoinna 24-järjestelmään käyttäjäksi verkkokaupan kautta www.jousiammuntahalli.fi/verkkokauppa

Valitse sieltä haluamasi hallikortti; aamupäivä +viikonloput, koko päivän Anytime-kortti tai alle 18-vuotiaan kortti. Maksa kortti verkkokaupassa. Tulosta maksukuitti mukaasi hallille. Jos ostat ensimmäistä kertaa ammunta-aikaa niin lisää ostoskoriin Hallin kulkukortti-tuote. Kulkukortin hinta on 5€. Kulkukortteja voi yksi henkilö ostaa yhden, samalla asiakkaalla voi olla vain yksi kulkukortti.
Kulkukortin saat haettua Sherwood Shop:n myymälästä ja myymälän aukioloaikoina.
https://www.sherwoodshop.fi/i/myymala-ja-yhteystiedot/5/

Jousiammuntahallilla ampuvalla suositellaan olevan  vakuutus, joka korvaa muille aiheutetut tapaturmat tai välinevahingot. Ampuja on vakuutettu jos hän kuuluu esim. SJAL:n  jäsenseuraan tai ampujalla on FFAA kilpailulisenssi.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum-liikuntasetelit ja Verkkomaksu sekä Edenredin Virikesetelit ja Mobiilimaksu (Ei Edenredin korttimaksua). Jos teet oston em. maksutavoilla, on sinun ostettava kulkukortti normaalisti hallin verkkokaupasta.
Jos haluat ostaa lisää aikaa kulkukortille em. maksutavoilla, ole yhteydessä jousiammuntahalliin.

Tiedustelut: info(at)jousiammuntahalli.fi

Kausikortti, voimassa  30 /  90päivää
Alle 18- vuotiaat (Anytime) 40€/105€
Arkiaamu + vkl 50€/135€
Koko päivä (Anytime) 65€/180€
10 kerran kortti
Alle 18- vuotiaat (Anytime) 50€
Arkiaamu + vkl 65€
Koko päivä (Anytime) 85€

Oikeudet muutoksiin pidätetään