Hallin käyttäminen

Jousiammuntahallin käyttöaika on jaettu kahteen osaan. On mahdollista ostaa päiväkortti, jolla voi ampua arkipäivisin (kello 00:00-17:00) sekä viikonloppuisin koko päivän. Toisena vaihtoehtona on myös arki-iltoina toimiva Anytime- kortti, jolla voi ampua mihin kellonaikaan tahansa kaikkina viikonpäivinä. Alle 18- vuotiaiden kortit toimivat kaikkina viikonpäivinä koko päivän. Voimassaoloaikoja on kertakäynnistä aina vuosikorttiin asti.

Oikeudet aukioloaikojen muutoksiin pidätetään. Poikkeuksista pyritään viestittämään hyvissä ajoin hallin Facebook -sivuilla.

Kausikorttia (10x, kuukausi, kausi ja vuosi) varten ampujan on lunastettava henkilökohtainen kulkukortti 5€ hintaan.

Hallikortin ostaminen:

Kirjaudu Tehden Avoinna 24-järjestelmään käyttäjäksi verkkokaupan kautta www.jousiammuntahalli.fi/verkkokauppa

Valitse sieltä haluamasi hallikortti; aamupäivä +viikonloput, koko päivän Anytime-kortti tai alle 18-vuotiaan kortti. Maksa kortti verkkokaupassa. Tulosta maksukuitti mukaasi hallille. Jos ostat ensimmäistä kertaa ammunta-aikaa niin lisää ostoskoriin Hallin kulkukortti-tuote. Kulkukortin hinta on 5€. Kulkukortteja voi yksi henkilö ostaa yhden, samalla asiakkaalla voi olla vain yksi kulkukortti.
Kulkukortin saat haettua Sherwood Shop:n myymälästä ja myymälän aukioloaikoina.

Jousiammuntahallilla ampuminen vaatii aina vakuutuksen, joka korvaa muille aiheutetut tapaturmat tai välinevahingot. Ampujan tulee kuulua siten esim. SJAL:n  jäsenseuraan tai ampujalla on FFAA kilpailulisenssi. Mikäli ampuja ei omaa tarvittavia vakuutuksia liitetään hänet automaattisesti Helsingin Jousiampujat ry- seuraan, joka tarjoaa vakuutuksen (Pohjolan Tuplaturva). Liittyminen on maksuton eikä jäsenmaksua peritä.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum-liikuntasetelit ja Verkkomaksu sekä Edenredin Virikesetelit ja Mobiilimaksu (Ei Edenredin korttimaksua). Jos teet oston em. maksutavoilla, on sinun ostettava kulkukortti normaalisti hallin verkkokaupasta.

Kuukausikortti, voimassa 30 päivää
Alle 18- vuotiaat (Anytime) 39€
Arkiaamu + vkl 42€
Koko päivä (Anytime) 58€
Kevätkausi (tammikuu-toukokuu)
Alle 18- vuotiaat (Anytime) 159€
Arkiaamu + vkl 170€
Koko päivä 249€
10 kerran kortti
Alle 18- vuotiaat (Anytime) 49€
Arkiaamu + vkl 65€
Koko päivä (Anytime) 85€
Kertakäynnit
Kertakäynti + välinevuokra kurssin käyneille 20€
Kokeilukerta opetuksella 25€
Yksityisvalmennukset 1,5h 99€

Oikeudet muutoksiin pidätetään