Jousiammuntahallilla järjestetään monenlaista kurssitoimintaa Helsingin Jousiampujat ry:n toimesta. Valittavana on niin tutustumiskäyntejä, alkeiskursseja kuin kilpavalmennusta.

Kevään 2019 kurssiaikataulu ja viikottaiset valmennusryhmät

Maksuvälineinä käteinen, pankkikortit, Smartum- liikuntasetelit ja Virikesetelit.

Kurssit voi myös lunastaa verkkokaupasta.

Huom! Kaikki kurssit sisältävät tarvittavat välineet, ellei toisin mainita!

Ilmoittautumiset sivun alaosassa!

Alkavia kursseja:

Jousiammunnan alkeiskurssi alkaa 21.1. kello 17:30-19, kurssi sisältää 6 harjoituskertaa maanantaisin 21.1.-25.2. TÄYNNÄ

PK-seudun aluevalmentaja Antero Sistonen pitää jousiammunnan alkeiskurssin 15-vuotta täyttäneille, ei yläikärajaa. Kurssilla opit perusteet jousiammuntaharrastuksen aloittamiseksi turvallisesti. Kurssin hinta osallistujalta on 159€. Jos ilmoittaudut ystävän/perheenjäsenen kanssa, kurssin hinta on molemmilta yhteensä 280€.

 

Lapsi-vanhempi -kurssi alkaa 22.1. kello 18-19. Kurssi kestää 5 kertaa. Kurssille voi tulla 9-vuotta täyttänyt lapsi yhdessä täysi-ikäisen kanssa. Kurssin hinta on 149 euroa parilta. Kurssilla tulette huomaamaan että jousiammunta on loistava vaihtoehto koko perheen harrastukseksi.

 

Viikonloppukurssi yli 15-vuotiaille 19.1.-20.1    
Olympia-ampuja Taru Kuoppa vetää viikonlopun kestävän alkeiskurssin lauantaina ja
sunnuntaina kello 10-14. Viikonloppukurssin hinta on 139 euroa.

 

Valmennusryhmät:

Maanantaisin: Aikuisten  harrastus/kilparyhmä jatkaa Antero Sistosen valmennuksessa 21.1.alkaen kello 19. Ryhmä toimii kertamaksuperiaatteella, valmennusmaksu on 15€/kerta. Lisäksi osallistujalla tulee olla ammuntaoikeus hallilla ilta-aikaan.

 

Keskiviikkoisin:  Taru Kuopan ryhmät junioreille ja aikuisille keväällä 2019 jatkuvat pääsääntöisesti koko kevään. Mahdolliset muutokset ilmoitetaan erikseen. Tammikuun ensimmäinen kerta on 9.1.

Ryhmät ovat avoinna kaikille alkeiskurssin käyneille tai lajin muualla aloittaneille. Yhden kerran hinta on aikuisille 15 euroa, junioreille 10 euroa, sisältää välinelainan tarvittaessa.

Juniorit  kello 18-19
Aikuiset kello 19:00-20.15

Seuraavan kokeilukerran aikataulun löydät täältä

 

Ilmoittaudu kurssille tai ryhmään: